Omgeving - Groepsaccommodatie De Pelikaan

Wat is er allemaal in Zwolle te doen?

 

Groepsaccommodatie de Pelikaan ligt aan de rand van Zwolle. Gelegen in het Vechtdal vanaf waar talloze fiets- en wandelroutes mogelijk zijn. Binnen 5 minuten fiets je langs de wateren van de Vecht. Ga je de andere kant op? Dan ben je in 5 minuten in het centrum van Zwolle. Het hele jaar door is Zwolle een bruisende stad met aantrekkelijke evenementen voor jong en oud. Onder meer de Ster van Zwolle, Omloop van de IJsseldelta, Bevrijdingsfestival, Halve marathon, Zwolle Unlimited, Stadsfestival, Stratenfestival en Winters Zwolle zijn echte trekpleisters.

Cultuur

Reis met Museum de Fundatie terug in de tijd met kunst van Turner, Rauch, Canova, Van Gogh, Picabia, Mondriaan, Van Pallandt en vele anderen. Of bezoek de Grote of St. Michaëlskerk Kerk Zwolle. 

Sportief 

Volop sportieve mogelijkheden in Zwolle. Stel samen met Buitensport Zwolle een uitdagend outdoor programma samen. Of duik de escaperoom in bij The Great Escape. Liefhebbers van watersporten gaan naar Lake Side en balsporters kiezen voor Landstede Sportcentrum. Alles in een straal van 5 kilometer.

Culinair 

De Librije heeft Zwolle culinair op de kaart gezet. Natuurlijk een aanrader. Maar in de stad zijn er volop restaurants en gezellige eet- en drinkgelegenheden. Stadscafé Blij in hartje centrum, Restaurant De Beren bij Pathé en Restaurant Bluefinger in het stadioncomplex zijn een paar smakelijke voorbeelden.