Binnen faciliteiten - Groepsaccommodatie De Pelikaan

Binnen faciliteiten

 

Groepsruimte

“De groepsaccommodatie beschikt over een sfeervolle groepsruimte van 145m2 met bar inclusief tapinstallatie. De ruimte is verdeeld in een zithoek met ruimte banken, eettafels met comfortabele stoelen en een gezellige bar. De groepsruimte is voorzien van beamer en projectiescherm, wifi, darthoek en gezelschapsspelen. In de aparte en afsluitbare recreatieruimte van 45m2 zijn tafelvoetbalspel, tafeltennistafel, sjoelbakken, wifi, beamer en projectiescherm beschikbaar.

 

 

 

 

 

 

Keuken

De functionele keuken is voorzien van: vaatwasser, dubbele wasbak, 5-pits inductiekoolplaat, combimagnetron en 2 koelkasten. Borden, bestek, glazen, kopjes, pannen en keukengerei zijn voorhanden.

 

 

 

 

 

Slaapvertrekken

“De accommodatie beschikt over 8 slaapvertrekken voor in totaal 32 personen. De slaapzalen beschikken over enkele bedden voorzien van matrashoezen met eigen dekbed plus kussen, stopcontacten aan ieder bed inclusief nachtkastje en bergruimte.

 

 

 

 

 

 

Sanitair

“Er zijn 4 afzonderlijke kleed- en doucheruimtes, elk voorzien van 4 douches en twee wasbakken. In totaal zijn 10 toiletten aanwezig, ieder voorzien van eigen wasbak.
1 slaapvertrek beschikt over eigen toilet en douche.
Voor mindervaliden is er een aparte ruimte voorzien van: douche, wasbak, toilet en alarm.

 

Klik hier voor het gehele foto overzicht van Groepsaccommodatie de Pelikaan